Navigatie

★ IDEAL

Met IDEAL kun je vertrouwd, gemakkelijk en veilig online betalen met je eigen bank. IDEAL is snel en gemakkelijk in gebruik en jij wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde transactie.

★ AFTERPAY

Met Afterpay heb jij de mogelijkheid om achteraf te betalen nadat jij jou bestelling hebt ontvangen. Jij ontvangt hierbij een factuur van Afterpay die jij binnen 14 dagen moet voldoen.

AfterPay voert voor www.yaellafashion.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat jij een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Jij kunt bij www.yaellafashion.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als jij voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben jij al bekend bij AfterPay kunt jij betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jou verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

★ PAYPAL

Met Paypal kan jij veilig  online betalen zonder jou gegevens te delen. Daarnaast biedt Paypal aankoopbescherming. Voor meer informatie over betalen met paypal verwijzen wij jou door naar www.paypal.com

CREDITCARD

Betalen met creditcard is een snelle, veilige en gemakkelijke manier om jou transacie te voldoen. Bij de meeste creditcards zijn jou aankopen beschermt tegen diefstal, schade en verlies.

★ VOORAF OVERMAKEN

Wanneer kiest voor de optie vooraf overmaken ontvang jij van ons een mail met de betaal instructies. Jou bestelling wordt dan verzonden op het moment dat de betaling bij ons binnen is. Als de betaling niet voldaan is voor de verval datum dan wordt jou bestelling automisch geannuleerd.

★ SOFORT BANKING

Sofort banking is een betaal systeem voor Duitsland dat vergelijkbaar is met IDEAL. Sofort banking is snel en gemakkelijk in gebruik en jij wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde transactie.

★ MISTERCASH

Mister Cash is een betaal systeem voor Belgie dat vergelijkbaar is met IDEAL. Mister Cash is snel en gemakkelijk in gebruik en jij wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde transactie.

© 2015 - 2018 Yaella Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel